Reusable Packaging Fair 2024

by Karl Beerenfenger | 10 oktober 2024

Na het succes van de eerste Reusable Packaging Fair, nodigen we je graag uit voor de volgende editie op dinsdag 19 november 2024 in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. De Reusable Packaging Fair wordt onder andere georganiseerd door Mission Reuse, een samenwerkingsproject tussen Natuur & Milieu, Enviu en Fair Resource Foundation.

Herbruikbare verpakkingen zijn een belangrijke stap op weg naar een circulaire economie in 2050. De Reusable Packaging Fair brengt alle stakeholders samen, en geeft een zetje aan de transitie van wegwerp naar hergebruik.

Programma reusable packaging fair 2024

De Reusable Packaging Fair richt zich op herbruikbare verpakkingen op de Nederlandse en Belgische markt, in alle sectoren, van consumentenverpakkingen tot B2B-verpakkingen. Maak op het marktplein kennis met onder andere herbruikbare verpakkingen, logistieke oplossingen, schoonmaaksystemen en technologische ondersteuning. En stort je in een deelsessie om meer te weten te komen over hygiëne, wassen, logistiek en retourpunten, standaardisering, samenwerking, consumentengedrag, milieuwinst, de financiering van de transitie, praktische voorbeelden uit andere landen en veel meer.

Hester Klein Lankhorst (directeur Verpact) en Rob Buurman (directeur Fair Resource Foundation / Mission Reuse) nemen je tijdens de plenaire opening mee in hun visie op hergebruik. Marc Pruijn (Rijkswaterstaat) begeleidt de opening en stelt prikkelende vragen. Het volledige programma vind je hier.

Deelname en aanmelden

Schrijf je in voor de Reusable Packaging Fair 2024 via deze link. Deelname kost 50 euro per persoon (exclusief btw) inclusief lunch. Het programma beslaat de hele dag.

Wil je met jouw herbruikbare verpakkingsoplossing aanwezig zijn op het marktplein of heb je een suggestie of vraagstuk voor een deelsessie? Neem dan contact op Marcel Keuenhof (KIDV/Verpact) of Karl Beerenfenger (Mission Reuse) voor meer informatie.

Standhouder worden?

Je kunt ook een eigen plek reserveren voor jouw bedrijf of organisatie. Alle details vind je op deze pagina.

Mission Reuse organiseert de Reusable Packaging Fair samen met het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en Verpact. Volg onze LinkedIn voor alle verhalen over de Fair!

 

Banner Reusable Packaging Fair 2024

More on this topic